top of page
Pfizer-computer-intro-2000x1000.jpg

Mensen helpen met het
vinden van informatie

Mensen helpen, mensen beter maken, mensen op hun best laten zijn. Dat is waar Pfizer zich elke dag opnieuw voor inzet. Dit doen ze door het ontwikkelen van geneesmiddelen en vaccins die mensen kunnen genezen, ziekten kunnen voorkomen of die de kwaliteit van leven kunnen verbeteren.

 

Maar Pfizer is meer dan een farmaceutisch bedrijf en zet zich ook in om mensen te informeren over specifieke onderwerpen of ziektebeelden.

Pfizer_Logo_Color_RGB.png
Frame tablet.jpg

Informatie op de juiste plek

Op de website van Pfizer kun je een grote hoeveelheid aan artikelen vinden. Het zijn bijvoorbeeld verhalen van patiënten en artsen, achtergrond informatie over ziektebeelden of wetenschappelijke informatie. Voor Pfizer werk ik met het team mee aan het ontwerpen van deze informatie en artikelen.

Infographics ter ondersteuning

Infographic_psychosociale-problemen-880x530.jpg
Infographic_kwaliteit van leven_nieuw.jpg
Infographic 880xvariabel_voorlichting en advies.jpg
Infographic Tips gesprek_NIEUW.jpg

Overkoepelende pagina's

Specifieke onderwerpen of ziektebeelden hebben een overkoepelende campagnepagina. Door de artikelen te bundelen en in te delen ontstaat er een overzichtelijk document met alle beschikbare informatie

Meer bewustzijn en aandacht met gerichte campagnes

Pfizer wil dat jij op je best bent, ook als je werkt en ziek wordt. Geneesmiddelen kunnen je hierbij helpen, maar voor mensen zijn andere zaken zoals werkbehoud ook enorm belangrijk.

Waar loop je tegenaan als je wilt werken en ziek bent? Hoe ga je hier als werkgever mee om? Ik heb de quiz en social media animaties ontwikkeld waarin we mensen laten nadenken over de problemen of vragen die er spelen.

(In opdracht van en in samenwerking met: Ha creatie)

Meer werk zien?

bottom of page