top of page
Hester-portret_edited.jpg

Hester de Gier, hier!

Na mijn studie als grafisch ontwerper aan de Willem de Kooning Academy in Rotterdam heb ik tien jaar lang ervaring opgedaan bij verschillende bureaus. Daar heb ik aan mooie projecten mogen werken en veel geleerd. Ondertussen droomde ik van mijn eigen ontwerpbureau. In 2017 startte ik voor mijzelf. Nu werk ik vanuit Het Industriegebouw in Rotterdam aan uiteenlopende opdrachten.

Studio.jpg
Fotos-HIG.gif

Altijd vanuit gezond verstand en met een kritische blik. Aan mijn ontwerpen ligt geen uitgebreide marketingstrategie ten grondslag. Wel een visie. Ik onderzoek wat de doelgroep wil zien en beleven en denk logisch na over de praktische invulling daarvan. Als het even kan samen met jou als mijn opdrachtgever.

 

Ik geloof namelijk in de kracht van samenwerken. Jij hebt de kennis over jouw doelgroep, product of dienst. Ik heb de creativiteit en de ervaring om je boodschap en identiteit visueel vorm te geven.

Heb jij iets wat
anderen moeten zien?

Wil jij een goed idee, een bijzonder project of een belangrijke boodschap delen met de wereld? Bel of mail me dan. Zorgen we samen dat het de juiste vorm krijgt.

Met wie ik heb mogen samenwerken

Pfizer_Logo_Black_RGB.png
Logo-Modernista.png
logo_mkb-nl.png
logo_SOC_Zwart.jpg
Logo_TT.png
bottom of page