top of page
Intro-Modernista.jpg

Duurzame verlichting

Modernista levert duurzame verlichtingsarmaturen voor de buitenruimte. Met hun deskundigheid en in samenwerking met de fabrikanten van armaturen helpen ze gemeenten, (landschaps-) architecten, stedenbouwkundigen en ontwikkelaars om de ontwerpen tot uitvoering te brengen.

 

De meest toepasbare armaturen zijn samengebracht in één catalogus. Een naslagwerk en inspiratiebron voor gemeente, architecten en stedenbouwkundigen.

Mock-up-brochure.jpg

Verschillende leveranciers in één uitstraling

Modernista vertegenwoordigd verschillende leveranciers uit Europa. Door uitgebreide productinformatie en veel Nederlandse projectfoto’s is het een heel praktisch boekwerk geworden van duurzame armaturen voor de buitenruimte.

Modernista-magazine_10.jpg
Modernista-magazine_9.jpg
Modernista-magazine_11.jpg

Praktisch boekwerk

De armaturen van Modernista komen van diverse leveranciers uit Europa, met ieder hun eigen vormgeving. Door de armaturen op dezelfde manier te presenteren in de catalogus, ontstaat er een collectie vanuit Modernista.

 

De armaturen zijn geplaatst op een grijze achtergrond, hebben technische tekeningen waarin de variaties zichtbaar worden, en de belangrijkste eigenschappen zijn makkelijk terug te vinden. De Nederlandse projectfoto's geven een goede impressie.

Zo is er een praktisch naslagwerk ontstaan voor stedenbouwkundigen, (landschaps-)architecten, adviseurs en beheerders die hun plannen en / of gemeenten willen voorzien van duurzame verlichting voor de buitenruimte.

Modernista magazine_2.jpg
Modernista magazine_3.jpg
Modernista magazine_5.jpg
Modernista magazine_4.jpg
Modernista magazine_1.jpg

'Wij ontvangen zo vaak complimenten over onze catalogus en deze kan Hester op haar conto schrijven. Haar aanpak, invulling en creativiteit hebben geresulteerd in een schitterend en zeer gebruiksvriendelijk document. Het is bijzonder fijn werken met Hester.'

 

Mieke Slingerland

Modernista

Mock-up brochure.jpg

Met een ruglabel valt hij goed op in de boekenkast en kun je hem er eenvoudig uithalen.

Modernista op pad

Vanwege de corona-maatregelen is het lang niet mogelijk geweest om persoonlijk contact te hebben met de klanten. Modernista kwam met het ludieke idee om dan zelf op pad te gaan met de armaturen in een elektrische Modernista bus. De catalogus gaat natuurlijk mee als presentatie en praatstuk voor de mogelijkheden.

1619177118452.jpg
1616754773098.jpg
1616598070604.jpg

Meer werk zien?

bottom of page