Samen bouwen

aan je merk

Als product of dienst wil je natuurlijk opvallen tussen je concurrenten. Daarvoor is het belangrijk dat een ontwerp meer is dan alleen een mooi plaatje. Ik duik in het onderwerp en zoek naar het stukje wat jou uniek maakt. Dit kan vervolgens doorvertaald worden naar bijvoorbeeld een (nieuwe) huisstijl, een campagne, visuele communicatie (brochure, illustratie, verpakking, poster) of content voor social media.

Ik geloof in de kracht van een goede samenwerking. Jij met de juiste kennis over de doelgroep, product of dienst. Ik met de juiste kennis en creativiteit om dit visueel tot uiting te brengen. Samen bepalen we de kern van het ontwerp en brengen we je merk (opnieuw) tot leven.

DSC08157kopie.jpg

Over Hester de Gier

Nadat ik ben afgestudeerd als grafisch ontwerper aan de WdKA, heb ik bijna 10 jaar ervaring opgedaan bij diverse bureaus. Ik heb hier veel geleerd en aan mooie projecten gewerkt. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan. Tegelijkertijd heb ik altijd gedroomd over mijn eigen ontwerpbureau. Nu werk ik vanuit mijn kleine studio in Rotterdam aan verschillende projecten. Zo werk ik de ene keer aan een identiteit voor een klant en de andere keer werk ik als freelancer bij een reclamebureau.

Ik kijk kritisch naar mijn werk, ben nieuwsgierig, ga opdrachten met enthousiasme aan en vind samenwerken erg belangrijk tijdens de projecten. Benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Ik neem graag (vrijblijvend) de tijd om je vraag te bespreken. Neem contact op >